Cup of Joe is een kledingmerk met zowel kleren voor dames, als voor heren. Dit kledingmerk vind je op de website van Forza.nl. Forza heeft zowel kleren voor dames als heren. Denk hierbij aan t-shirts, jeansbroeken, topjes en jurkjes. De kleren komen rechtstreek van de fabrikant, je krijgt het dus tegen een scherpe prijs. Ook zijn de kleren van kwaliteit en komen er slechts enkele modellen van een collectie naar binnen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om veel mensen te zien in dezelfde kleren als dat van jou.

Cup of Joe Jeans

Al meer dan tien jaar maakt Cup of Joe zeer goede spijkerbroeken voor dames en heren. Een goede spijkerbroek is onmisbaar in de klerenkast van wie dan ook. Je kan het aan voor elke gelegenheid en combineren met verschillende shirts en topjes. De missie van Cup of Joe is om ervoor te zorgen dat jij jouw favoriete jeans met veel plezier kunt dragen. Op Forza.nl vind je een uiteenlopende collectie van deze jeansbroeken. Van een trendy jeans met een gebleekte lichte wassing of de gewone donkerblauwe jeans. Cup of Joe heeft voor iedereen een perfect passende jeans in de collectie.

Voor de dames zijn er verschillende modellen en maten jeansbroeken. Zo heb je een skinny jeans in lichte en donkere wassing. Maar je hebt ook de jogging broek, reshape jeans en push up jeans. De skinny jeans kennen wij allemaal. Dat is een jeans die heel precies zit met smalle pijpen. Het reshape model met skinny fit valt hoog in de taille en sluit door middel van een rits. Het is gemaakt van elastische materiaal en zorgt ervoor dat de broek niet uitloopt en ook na het wassen zijn originele pasvorm behoudt.

Wil je dus een goedzittende jeansbroek? Neem dan een kijkje op Forza.nl voor de broeken van Cup of Joe.